PERSONAL TRAINING

20221116_Yatta-05

Kennismakingsgesprek 

Bij personal training krijg je mijn volledige aandacht.  We gaan stapsgewijs en doeltreffend te werk om zo duurzame resultaten te boeken. Alles start hier met een persoonlijk gesprek. Tijdens deze eerste kennismaking overlopen we samen jouw ambities, sportverleden en medische toestand.  Aan de hand van deze nuttige informatie optimaliseer ik een helder en haalbaar plan. Jouw persoonlijke doelstellingen staan volledig centraal.

Bodyscreening

Tijdens onze eerste training bekijk ik je fysieke toestand, een bodyscreening. Door bepaalde bewegingen uit te voeren kan ik afleiden welke spieren overactief en onderactief zijn.  Aan de hand van deze informatie maken we een trainingsplan op aangepast op jou niveau. Na 4 weken evalueer ik  je prestaties en bekijken we samen waar er fysiek moet bijgestuurd worden. Een professionele begeleiding met een perfecte balans tussen cardio en kracht met een efficiënte functionele training.

Durf een stap te zetten en je levensstijl te veranderen door mijn persoonlijke aanpak.

Duo – Coaching

Een duo-training is personal training voor twee personen. Twee personen trainen tegelijkertijd onder mijn begeleiding en het is ideaal als je liever samen traint en financieel aantrekkelijk.

Net als bij personal training heb je een persoonlijke doelstelling. Ook wanneer je samen sport. Onder professionele begeleiding werk je ook hier effectief aan het bereiken van jullie persoonlijke doel op je eigen tempo.

Duo training is een extra uitdaging. Je gaat elkaar motiveren en tot het uiterste te gaan. Elkaar steunen in lastige momenten en het delen van je succesmomenten met je partner.

Prikkel elkaar en kom eens vrijblijvend op gesprek

20221116_Yatta-26

Wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen?

Laat je gegevens achter om een afspraak in te plannen