FIT MOM CLUB

Pre & Postnatale Training

Mom to be 

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Oefening tijdens de zwangerschap is belangrijk, of je nu een startende of een getrainde sporter bent. De voordelen van beweging tijdens je zwangerschap zullen je ook na de bevalling een sneller herstel geven.

De verandering van je lichaam en de groeiende baby vragen extra energie van jou. Door actief en gezond te leven tijdens de eerste periode van het moederschap zal je ook de combinatie met werk en gezin beter aan kunnen.

Met een goede conditie, veilige en effectieve krachtsoefeningen met de focus op de bekkenbodem zorgen we dat je fit en energiek de drie trimesters van je zwangerschap kan doorkomen. 

Mijn doel is om vrouwen fysiek en mentaal goed te laten voelen in hun vel, zonder al te veel kwaaltjes die zo’n zwangerschap met zich kan meebrengen.

Mom back on track!

Wil jij je terug fit voelen na je zwangerschap ?

Lichamelijk herstel is enorm belangrijk. De negen maanden na je bevalling gebeurd er van alles met je lichaam. Gewrichten die terug stabieler worden en je bekkenbodem die moet herstellen. Dit gebeurt in fases want je wilt natuurlijk  in ‘no-time’ weer je oude figuur terug.

Gun je lichaam de eerste zes weken rust, want na die afgelopen maanden heeft het heel wat van je gevraagd.  De voordelen van een actief herstel zullen je emotionele gesteldheid meer in balans brengen, voor een betere nachtrust zorgen en minder lichamelijke ongemakken geven.

Met input van experts over sport, voeding en herstel heb mijn kennis kunnen uitbreiden en ben ik mij gaan verdiepen op het gebied van pre en postnatale begeleiding.

Specialisatie opleidingen :

Academy Sterker Pre en Postnataal, Amsterdam

Pre & Post Natal Corrective Exercise Specialist (PPCES) Fit for Birth 

Reserveren voor een pre-of postnatale groepsles kan hier

“Na mijn zwangerschap was het moeilijk om me terug goed in mijn vel te voelen! Dankzij Annelies haar enthousiasme, oprechtheid, dubbele portie motivatie en lekker inspirerende gerechtjes is het mij gelukt om mijn zwangerschapskilo’s kwijt te geraken. 
Een persoonlijk plan, aangepast aan mijn levensstijl en prioriteiten heeft ervoor gezorgd dat ik mijn doel kon bereiken en mezelf terug goed in mijn vel voel! TOP COACH!”

Trixie, Oelegem 

COACH ANNELIES