Reserveer

Reserveer hier je groepslessen

https://yattaclub.setmore.com/

Mom Classes & Yoga
Rooster
Dinsdag 18u Core Restore Je core herstellen na de zwangerschap met veilige en effectieve oefeningen. Focus op het genezen van een diastase en bekkenbodemspieren.
Vanaf 8 weken na een bevalling.
Maar ook tijdens de zwangerschap kunnen we bekkenbodem klachten verhelpen je core en bilspieren aan te sterken op een effectieve manier.
Dinsdag 19uPrenatal Mom ClassVoor alle mama’s die zwanger zijn en aan hun conditie, mobiliteit en ademhaling willen werken. De oefeningen zijn veilig en effectief tijdens de zwangerschap met de focus op het trainen van diepe dwarse buikspieren, bekkenbodem bilspieren en rug.
Dinsdag 20uPower Mom ClassIn deze les zitten mama’s die al langer geleden zijn bevallen.
De oefeningen zijn intenser dan bij de core restore. Meer krachttraining en met gewichten. Deze les is voor de gevorderde mama’s.
Vanaf 3 maanden na een bevalling.
Donderdag 11uCore Restore ClassJe core herstellen tijdens of nΓ©t na de zwangerschap met veilige en effectieve oefeningen. Focus op het genezen van een diastase en bekkenbodemspieren.
Vanaf 8 weken na een bevalling.
Donderdag 19uPrenatal Mom Class
Donderdag 20uFit Woman Class Deze nieuwe les focust zich op ALLE vrouwen die zich fit en sterk willen voelen en aan zichzelf willen werken. Deze les combineert een cirquit training met kracht en hiit ( high intensity interval training) maar ook focus op buikspieren en onze bilspieren. (booty :p )
Zaterdag 9u Power Mom Class
Zaterdag 10u Prenatal Mom Class
https://yattaclub.setmore.com/