Visie en missie

 

Ik ben Annelies Valvekens en werk sinds 2017 als full-time PT en heb mijn eigen personal training studio ‘YATTA’ in Mortsel.

Mijn doel is om mensen fysiek en mentaal sterker te maken voor persoonlijke doeleinden met een missie om klanten te begeleiden doorheen een levensverandering en opnieuw levenskwaliteit te bieden.

In mijn begeleiding vertrekken we vanuit de kern van je lichaam, waarin alles samenkomt, core training. Dit leidt ook naar een emotioneel welbevinden.

Om iedere klant op de best mogelijke manier te begeleiden geef ik daarom de voorkeur aan een 1-op-1 samenwerking. Iedere mens verschilt qua lichaam en emotie, levensfase en ambitie. In een individueel programma kan ik het best inspelen op jouw noden en verwachtingen. Op die manier kan ik jou de individuele aandacht garanderen die jij nodig hebt.

Als personal trainer engageer ik me om klanten fysiek en mentaal te versterken. Ik leef me in jouw situatie in en werk in functie van jouw persoonlijkheid. Je helpen terug in conditie geraken, je lichaam in vorm brengen na een bevalling, stress de baas kunnen, gewicht verliezen of een marathon lopen.

Klanten in 1-op-1 coaching begeleid ik optioneel met voedings- en trainingsprogramma’s en engageer me voor jouw doelen. Omgekeerd verwacht ik jouw  om dit waar te maken. Ik werk samen met mensen die zich inzetten en openstaan om zich te laten coachen en verwacht regelmaat en stiptheid. Met een lange termijnvisie voor ogen want de meeste van mijn klanten coach ik voor een langere periode. Daarbij werken we met realistische verwachtingen en haalbare doelen.

 

cropped-img_77824.jpg

%d bloggers liken dit: