Testimonials

Positieve vibes mét resultaat

Overtuigingen van onze klanten

Eerlijke verklaringen van klanten over hun positieve ervaring bij Yatta Club en haar coaches

Trainen bij Annelies en Fitmom Club was voor mij een echte ontdekking! Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik actief gebleven maar eerder door te wandelen, fietsen, zwemmen en de occasionele les zwangerschapsyoga. Want intensief sporten en gewichten heffen zijn toch uit den boze wanneer je zwanger bent? Althans, dat dacht ik en dat lees je ook vaak…

Nu heb ik zelf kunnen ervaren dat niks minder waar is! Tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik op 10 weken tweemaal per week beginnen sporten bij Annelies en dat doe ik nog steeds, zo’n 4 maanden postpartum. Beste beslissing OOIT! De workouts zijn perfect afgestemd op je eigen niveau en de fase van de zwangerschap waarin je je bevindt. Ook wanneer je last hebt van bepaalde kwaaltjes, weet Annelies perfect wat je anders kan doen om deze kwaaltjes te verhelpen. 

1. De fitmom lesjes houden je lichaam sterk en gezond tijdens de zwangerschap waardoor die laatste maanden veel minder zwaar vallen. Ook het stretchen in het begin en op het einde van elke les doen zoveel deugd voor je lichaam wanneer de baby overal tegen begint te duwen en voor ongemak zorgt. 

2. Je leert om je ademhaling correct te gebruiken bij in- en ontspanning wat ontzettend handig bleek te zijn tijdens de bevalling. Door die ademhalingstechniek toe te passen tijdens de weeën, werd het veel makkelijker om ze op te vangen en me ook terug te ontspannen. 

3. Het herstel nadien verloopt veel vlotter! Ik stond werkelijk versteld hoe snel mijn lichaam en spieren zich herstelden na de bevalling. Ik was het nu zo gewend om mijn buikspieren en bekkenbodem correct aan te spannen dat het na de bevalling makkelijker was om deze terug aan te spreken. 

Als je nog twijfelt of je je zou inschrijven voor een Fitmom les, laat dit dan nog een reden zijn om dat wel te doen: je komt terecht in een omgeving waarin iedereen ongeveer in dezelfde situatie zit. Een fijne plek waar je verhalen, ervaringen kan delen en altijd op aanmoediging en support kan rekenen van Annelies en de andere fitmoms. 

Een fijne plek waar je verhalen, ervaringen kan delen en altijd op aanmoediging en support kan rekenen van Annelies

Elise E.